Coronation Centre Room 6

 

Refurbishment works

Project Description

This project was planned to renovate one of the rooms that is regularly used by service users. The aim was to change the room into a comfortable environment where people could relax or take part in activities.

Project Details

Client Chester West and Chester

Brief Description Refurbishment works to room 6 Coronation Centre

 

The project before

This room was in need of rejuvenation to make this area into a relaxing location so Evolution were very keen to make this possible, with as little disturbance as possible.

Contact us today

The project after

Cheshire West were pleased with the finish on this room due to the obvious transformation that took place, and because once again, we ensured minimum disruption. The room has now since been occupied and the staff and service users are very happy with the space that has been created.

Enquire here

Like What You See?

Contact Us