Coronation Centre Reception

 

New Reception Area

 

Project Description

Evolution Building Solutions were approached to transform an unused empty room into a new main entrance/reception area, as well as refurbish three toilet areas.

 

 

Project Details

Client Chester West and Chester

Brief Description New Reception Area

 

 

The project before

The photos illustrate that the room was in need of a refurbishment, however, our client wished to change this space into a new main entrance/reception area. The room was originally used as an arts and crafts space but with this being no longer needed, modifications began. As the room was to the front of the building, it was advantageous to use this as the main entrance.

Contact us today

The project after

The finish to this room was a true transformation and looked entirely different from the former arts and crafts room. We were asked to construct new walls to form the reception area, fit reception windows and also install automatic doors. Evolution were then asked to form a curve in the reception wall leading up to the ramp, this really complimented the area when walking into the building. The toilet areas were in need of a freshen up and so Evolution removed the cubicles, formed partitions between toilets and tidied the area up with new sinks etc. There were new doors fitted throughout this area which really do add to the finish. The client was very happy with the end result and were impressed with how quickly Evolution turned the job around.

Enquire here

Like What You See?

Contact Us